HTML

Egy fiatal BBW fejlődése

Én egy 17 éves lány vagyok aki hosszú tépelődés után elhatározta, hogy BBW szeretne lenni. Hogy ez pontosan, mint jelent, hogy hogyan vállhatok azzá? Kövesd a blogom és megtudod! ;)

Friss topikok

  • fat.acceptance: Örülök, hogy el tudtad mondani egy barátnődnek, és így reagált. :))) Az ilyen dolgokban ez nagyon ... (2014.01.09. 14:32) nőttön, nő(vök)
  • fat.acceptance: Engem a lelki vonulat is érdekel, illetve, heteró lány lévén ez jobban! :D Hajrá! (2014.01.09. 14:30) Gyakorlati tények
  • fat.acceptance: Szerintem ahogy neked is megvan a jogod a vágyaidhoz, azt se különítsük el, amikor valaki immobili... (2014.01.09. 14:22) Első bejegyzés
  • Adalbi: Számomra eléggé kamugyanús ez az egész. Véletlenül akadtam az oldalra, és olvasva a kommenteket er... (2013.03.31. 16:13) Juicy Jacqulin
  • youngBBW: Szia! Először is nálam az abszolút kedvenc Plump Princess Courtney, az ő blogját és weboldalát is... (2013.01.18. 17:39) Cherries

Példaképek

youngBBW 2012.09.18. 21:16

Minden bejegyzéseimben bemutatok egy úgynevezett példaképet.

Az adott példakép élete, motivációi, céljai talán hozzásegítenek megérteni az enyémeimet is, és egyben magamnak is sikerül letisztáznom egy-két dolgot.

 

Szóval mai „vendégem” Nicki McRoberts. Igen népszerű a BBW kedvelők körében weboldala a http://www.gaininggoddess.com/

Egyértelmű, hogy neki a hobbija egyben megélhetése is, és weblapja igencsak szexuális töltetűnek tűnik. Amiért mégis itt a helye, és szóba hoztam Nickit, az a vele készült interjúk mondanivalója. Motivációi és céljai (amennyiben valósak, nem pedig a marketingje részei) nagyon közel állnak az én nézeteimhez.

 

Nicki azt mondja, hogy minnél kövérebb, annál szebbnek látja magát, és minél nagyobb annál szexisebb és kihívóbb ruhákat vesz fel, ha pedig nem hízik, depressziósnak érzi magát. Évekkel ezelőtt irigykedve nézte a kövér nőket, akiket gyönyörűnek látott, ez motiválta őt is, hogy kezdjen el hízni. Az elmúlt években sikerült megkétszereznie a súlyát, folyamatosan mári magát és jegyzeteli, hogy halad a kúrája. A célja a 600 font elérése, ennek érdekében napi 14 ezer kalóriát töm magába, ebből napi két 3500 kalóriás shake is lecsúszik, lehetőleg este. Öltözködése állítólag elég drága, mert kb. havonta kihízza a ruhatárát, másrészt egyre szexisebb ruhákat akar felvenni. Az "új testében" nagyon gyönyörűnek, szexinek, elégedettnek érzi magát.

Címkék: bbw kövér Címkék nicki roberts gaininggoddess

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngbbw.blog.hu/api/trackback/id/tr444682225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása