HTML

Egy fiatal BBW fejlődése

Én egy 17 éves lány vagyok aki hosszú tépelődés után elhatározta, hogy BBW szeretne lenni. Hogy ez pontosan, mint jelent, hogy hogyan vállhatok azzá? Kövesd a blogom és megtudod! ;)

Friss topikok

  • fat.acceptance: Örülök, hogy el tudtad mondani egy barátnődnek, és így reagált. :))) Az ilyen dolgokban ez nagyon ... (2014.01.09. 14:32) nőttön, nő(vök)
  • fat.acceptance: Engem a lelki vonulat is érdekel, illetve, heteró lány lévén ez jobban! :D Hajrá! (2014.01.09. 14:30) Gyakorlati tények
  • fat.acceptance: Szerintem ahogy neked is megvan a jogod a vágyaidhoz, azt se különítsük el, amikor valaki immobili... (2014.01.09. 14:22) Első bejegyzés
  • Adalbi: Számomra eléggé kamugyanús ez az egész. Véletlenül akadtam az oldalra, és olvasva a kommenteket er... (2013.03.31. 16:13) Juicy Jacqulin
  • youngBBW: Szia! Először is nálam az abszolút kedvenc Plump Princess Courtney, az ő blogját és weboldalát is... (2013.01.18. 17:39) Cherries

Példaképek

youngBBW 2012.09.19. 23:07

Mind közül az abszolút példakép nem más, mint Courtney, művésznevén Plump princess. Kevésbé szexuális töltetű az oldala, így sokkal inkább hihető, hogy valóban annak él amiről a blogjában él, és a képei is tanuskodnak. Sajnos nem mindent tudok róla, sem a pontos korát, sem, hogy mikor kezdte a hízókúráját, annyi biztos, hogy 2005-06-ban már elég jó húsban volt. Van a weboldalán néhány régebbi kép ahol aránylag vékony, ezek a képek elég régieknek tűnnek, egyrészt úgy tűnik, mintha nem digitális képpel készültek volna, másrészt a képeken szereplők ruházata igencsak a '90-es éveket idézik. Aztán némelyiken egész jól látható ahogy egyre nagyobb a feneke és combja Courtney-nek, míg a 2005-ös, majd 2006-os képeken kimondottan duci már. Videoblogjaiban ő is rendszeresen nézi a súlyát, illetve méri a testrészeit, így konkrét adatokat is tudhatunk a hízásáról, csak a tetsmagasságát nem sikerült egyelőre kiderítenem.

Igen a 2000-es évek második felére már jó nagyra hízott, látható mekkora a feneke és a combjai, érdekesek azok a videok ahol a szabadban van mert ott kimondottan van viszonyítási alap és látszik mekkora a csajszi. Ami még nagyon érdekes az ő esetében is, hogy egy nagyon szép arcú (és szemű, nagyon szépek a világos kék szemei!) lányról van szó, akinek sokkal jobban áll hogy hízott, nem csak tetsileg, de az arca is sokkal gyönyörűbb így kikerekedve, egyszerűen elképesztően szép lány, olyan akarok lenni, mint ő! Nagy, szexi és szép!

Csak viszonyítás képpen 2009 májusában már 136kg volt, míg idén már elérte a 171 kg-ot is.Szóval látható, hogy nem állt meg, sőt a méretei szinte már elképesztő méreteket öltenek! Hihetetlen ez a lány. A mostani képein látszik igazán mennyire nagydarabá vált, eddig sem volt kicsi, de már egy hatalmas .... nem is tudom mit mondhatnék... Gyönyörű.

A képei tanulsága szerint elsősorban combra és fenékre hízott, de már a hasa és a mellei is szép jó nagyok lettek. Gondolom odáig van a gyönyörű szexi testéért.

Blogjában rendszeresen áradozik mennyire imádja a testét és az életét. Boldognak érzi magát és szereti ha eteti egy férfi aki nagyon szereti őt, és imádja ahogy egyre nagyobb és nagyobb a teste, kitér egyenként a dagadó testrészeire és igazi nőnek és szexinek érzi magát ő is.

Egyébként nagy barátnője Nikki Gaining Goodness, több fotósorozaton és videon szerepelnek együtt.

 

Weboldala: www.plumpprincess.com

Címkék: hízás kövér BBW Courtney plum princess

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youngbbw.blog.hu/api/trackback/id/tr804725538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vex 2012.10.12. 03:14:24

Szia!

Kívánom, hogy te is eljuss arra a szintre amit kitűztél magad elé. Addig is kíváncsian várom az új bejegyzéseket. (esetleg képeke?)
süti beállítások módosítása